Gratis bus fra Sønderborg til ‘conVenture – nordic Start-Up Convention’ i Flensborg

14. november 2019 Erhverv

En vigtig ingrediens i opskriften på succes som iværksætter er at inddrage andres kompetencer. Det får du som kommende eller nuværende iværksætter mulighed for ved “conVenture – nordic Start-Up convention”, som finder sted den 21 november på Audimax i Flensborg

Gratis busser fragter dig frem og tilbage fra Sønderborg, skriver SDU.

En undersøgelse for Rockwool Fonden i 2009 konkluderede, at de mest succesfulde iværksættere havde hyppigere kontakt og søgte mere støtte i deres netværk end de mindre succesfulde. Derudover hentede de succesfulde i højere grad inspiration fra erfarne iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er der også god grund til at slå et smut forbi Audimax i Flensborg, når det fortsat voksende, dansk/tyske iværksætter-netværk, ’VentureWærft’, byder på endnu en omgang ’ConVenture – Nordic Start-Up Convention’.

Dagen byder på spændende indspark i form af taler, pitches og iværksætterhistorier fra folk, som har formået at gå fra idé til produkt og virksomheder. Du kan blandt andet høre om, hvordan Janus Beck Wilke fra Blue Monkeys in Space/BodyMod fra ydmyge omgivelser i lille Augustenborg har skabt en global succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

VentureWærft er en sammenslutning af stærke iværksætterkræfter rundt om Flensborg Fjord, og tæller SDU Sønderborg, Sønderborg Iværksætter Service, Dr. Werner Jackstädt-Zentrum für Unternehmertum und Mittelstand Flensburg, IHK Flensburg og Technologiezentrum Flensburg.

Gratis busser fragter dig frem og tilbage fra Sønderborg. Du kan læse mere om programmet og registrere dig her.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...