Gratis kaffe og kagemand i Brugsforeningen for Als og Sundeveds butikker

30. september 2019 Erhverv

Tirsdag eftermiddag er Kvickly og de øvrige 12 butikker i Brugsforeningen for Als og Sundeved mellem klokken 15 og 16:30 klar med gratis kaffe og kagemand til kunderne.

Det fortæller varehuschef Lars Skovhus fra Kvickly i Sønderborg.

“Brugsforeningen for Als og Sundved fejrer 50 år og derfor vil der være bestyrelsesmedlemmer i butikkerne, når der bydes på kaffe og kagemand, så vores kunder kan høre lidt om foreningens historie”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

Brugsforeningen for Als og Sundeved omsætter for mere end en halv milliard kroner, har næsten 18.000 medlemmer, beskæftiger omkring 500 medarbejdere og driver Kvickly-butikker, tre SuperBrugsen-butikker, fem Dagli’Brugsen-butikker, tre Fakta-butikker samt 13 OK tankstationer og fem vaskehaller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har gjort Brugsforeningen for Als og Sundeved til Danmarks største brugsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...