Gratis: Kom og lav et måltid af gode, lokale råvarer

30. juli 2020 Samfund

Torsdag, fredag og lørdag kan alle, der har lyst nyde et lækkert – og gratis – måltid på Rønhaveplads, hvor Madværkstedet er på besøg, nyde en lækker, vellavet ret. Og den er med gode, friske, lokale råvarer og det er de besøgende selv, der får lov til at lave deres eget måltid.

“Vi vil gerne give lidt inspiration til de besøgende, der blandt andet kan lære at røre deres egen mayonaise”, siger Madværkstedets tre medarbejdere.

Madværkstedet rejser rundt i landet og lærer andre, at der kan laves gode, sunde og spændende retter af lokale råvarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Rønhaveplads var Villads en af de allerførste, der gik i gang med at lave mad og det lod til, at han hurtigt fik lært en del.

“Nu er jeg god til at lave mad”, sagde han og gik i gang med at stege de grøntsager, han havde skåret i mindre stykker.

Madværkstedet, som får hjælp af to friviilige fra lokalområdet – og også har fået leveret lokale råvarer – er åbent alle tre dage mellem klokken 11 og 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...