Gratis koncerter i Socialdemokratiets Valgcafé

13. november 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Det kommer til at rocke og swinge i Socialdemokratiets valgcafé i St. Rådhusgade tirsdag kl. 19-21, når Guitar Gangsters spiller op til et par timers gratis koncert, hvor alle er velkomne. Preben Høj og Ole Damsø Jensen, som udgør den swingende og rockende duo, spiller musik, de fleste kan synge og rocke med på.

Kenn Lending,er en legende i blues-verdenen, og han har sagt ja til at komme forbi Sønderborg og spille blues onsdag kl. 19-21. Normalt spiller han for fulde huse i København – så det er noget af et scoop, at få ham til Sønderborg, skriver Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fredag, ligeledes kl. 19-21, spiller det lokale band ”jazzorkestret” muntre jazztoner i St. Rådhusgade. Så der er lagt op til en musikalsk uge, hvor der er lidt for enhver smag!

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...