Gratis sejlture mellem Als og Ærø

7. juli 2021 Augustenborg

Tag cyklen med og sejl til Ærø mandag – torsdage i juli, august og september – så er sejlturen gratis og du får en førsteklasses næsten CO2-neutral ferieoplevelse i vandkanten, skriver ProjectZero.

Med cykel kan man sagtens nå at opleve Ærø på  7-8 timer. Har man ikke en cykel, så er det muligt at tage gratis med Jespers busser, som venter ved færgelejet og kører til Ærøskøbing på ca. 30 minutter og efter yderligere 30 minutter er du i Marstal.

Undervejs kan du stige af og på bussen otte steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ærøskøbing har som Danmarks mindste købstad færre end 1.000 indbyggere, men med turisme som byens hovedindtægtskilde, så oplever man året rundt masser af mennesker i byens gader, torve, cafeer, restauranter og især på havnen.

Ærøskøbing stammer fra tidlig middelalder og fremstår i dag som en af Danmarks bedst bevarede 1700-tals byer med toppede brosten, klatreroser og små velholdte byhuse i alle afskygninger. Ikke underligt at byen har en stærk tiltrækningskraft på giftelystne par og ofte omtales Eventyrbyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyd en frokost, en is eller en kølig drik på byens torv eller besøg byens flotte kirke fra 1756.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49