Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag.

“Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså pølser, toast og burgere.

Et løft er friskt oksekød, hjemmebagt brød, hjemmelavede fiskefileter og gode pølser fra Kutschker.

“Rigtigt meget af det vi byder på, er hjemmelavet og det betyder, at også vores Pariser- og Cowboytoast er i luksusudgave”, siger Torben Klitbo, som de kommende dage også skal bruge sin tid på at gøre restauranten Grand Mere på Havenepronaden klar til onsdag, hvor den genåbner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Tataro-brødrene, Michel og Daniel, får travl med at foreberede genåbningen af Bella Italia.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...