Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag.
“Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså pølser, toast og burgere.
Et løft er friskt oksekød, hjemmebagt brød, hjemmelavede fiskefileter og gode pølser fra Kutschker.
“Rigtigt meget af det vi byder på, er hjemmelavet og det betyder, at også vores Pariser- og Cowboytoast er i luksusudgave”, siger Torben Klitbo, som de kommende dage også skal bruge sin tid på at gøre restauranten Grand Mere på Havenepronaden klar til onsdag, hvor den genåbner.
Også Tataro-brødrene, Michel og Daniel, får travl med at foreberede genåbningen af Bella Italia.