Grøftekanter er gjort ‘Tamme med Vilje’

24. marts 2022 Broager

Forvaltningen har foretaget en normal nedskæring/foryngelse af de levende hegn langs Brovej ved Broager. Det er lavet i samarbejde med lokale landmænd som også her om vinteren får beskåret og forynget deres læhegn langs markerne.

Flere læsere har undret sig over den ualmindeligt ‘tætte barbering’ af skråningerne i en tid, hvor der tales om biodiversitet og Vild med Vilje.

“Hegnene er skåret ned og de skyder igen til nye hegn. I den forbindelse er de store gamle markante ege sat fri for opvækst, så de står karakteristiske i landskabet. Ligeledes er enkelte bøg og tjørn bevaret”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På skåningsarealerne langs Brovej har Vej & Park i samme forbindelse fældet en række syge og medtagede asketræer samt vild opvækst af ahorn.

Arealerne er efterfølgende ‘knust’ så eventuelle grenrester ikke ligger til gene for rabatklipper til foråret.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...