Grønbæk – her går det godt

14. november 2020 Erhverv

Sarah Maria Grønbæk er glad for sin lille butik i Perlegade, hvor hun sælger sine egne malerier, tøj hun selv har syet og meget andet.

“Det er faktisk begyndt at gå godt og jeg synes, jeg har et pænt salg”, siger Sarah Maria Grønbæk til SønderborgNYT. Og det er ikke alene lokale, der kommer indenfor og kigger sig omkring.

“Her kommer også en del turister og heldigvis køber de også noget”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sarah Maria Grønbæk nyder at male og der er en del mennesker, som gerne vil købe hendes værker.

“Jeg er i gang med et maleri, som jeg skal aflevere i morgen, søndag. Og så er der et par, som fik et maleri med hjem, selvom det ikke er færdigt. Det skal jeg senere låne og male det sidste på”, siger hun. Forklaringen på det ufuldendte værk er, at parret simpelthen straks bare måtte have det med.

I butikken er der også tørklæder, smykker, julepynt og mange andre spændende sager og så er der Sarah Maria Grønbæks egen kollektion med silketøj.

“Der er mange, som køber mine tørklæder og der er også en del, som synes, det er skønt at gå med unikt silketøj”, siger den kreative butiksejer, som sætter pris på, at alt i hendes lille butik, skiller sig ud fra det, man ser andre steder.

Du kan finde mere om ‘Grønbæk’ på Facebook

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk