Grønnely Torvet er officielt indviet

21. januar 2021 Erhverv

Torsdag eftermiddag klippede borgmester Erik Lauritzen snoren til det nye boligområde, Grønnely Torvet, som ligger på det område, der tidligere husede Ulkebølcentret.

Egentlig skulle området hedde Grønnely Lunden.

“Men adressen er jo Torvet, så vi ændrer navnet”, sagde Peter Blak fra Grønnely, inden han viste borgmesteren rundt.

Ydervæggene fra de gamle bygninger er genbrugt og de danner rammer om 46 rækkehuse, hvoraf de fleste allerede er lejet ud.

“Flere af lejlighederne er lejet ud til unge par, der har været rejst fra Sønderborg og som nu vender hjem igen”, fortæller Peter Blak. Han tilføjer, at der også er lejere, som flytter fra Stenbjergparken og ind på Torvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren synes, at det er dejligt at se, at gamle, trætte bygninger har fået nyt liv.

“Og det er dejligt at se, at området nu bliver et sted for børnefamilier”, sagde borgmesteren.

Supergodt samarbejde

Sønderborg Kommunes erhvervsvenlighed var en af grundene til at Grønnely påtog opgaven med at forvandle de gamle bygninger i Ulkebøl til moderne boliger.

“I Grønnely kigger vi meget på de enkelte kommuners erhvervsvenlighed, inden vi påtager os en opgave. Der er kommuner, som er bedre end andre – og vi vælger de kommuner, hvor samarbejdet ser ud til at være godt”, sagde Peter Blak.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her i Sønderborg har vi et rigtigt godt samarbejde med kommunen og jeg må sige, at de andre samarbejdspartnere, vi har haft, også har været fantastiske. Allesammen vil gøre noget for Sønderborg”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...