Biogas: Grotesk at Nature Energy bygger inden klagesagerne blev afgjort

19. april 2021 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Byggeriet af biogasanlægget i Kværs er i fuld gang og nu er der kommet en afgørelse fra Miljø- og Fødevareklagenævnet, som siger, at det slet ikke må være der. Det er en risiko som Nature Energy har valgt at løbe, da de bestemte sig for at begynde at bygge, inden klagesagerne om opførelsen af anlægget var afgjort.

Sådan siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti, der som eneste byrådsparti stemte imod, der skal bygges biogasanlæg i Kværs.

“Det er grotesk, Nature Energy gik i gang med byggeriet uden at have alle tilladelserne helt på plads og i Dansk Folkeparti har vi hele tiden ment, at når borgerne i Kværs er så inderligt imod at få et biogasanlæg, så skal de ikke have det. Og iøvrigt mener vi, at den slags byggerier skal ligge i et industriområde”, siger Stefan Lydal til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Afgørelsen går jo, at al snak om vejføring og andre ting er lige meget, når nu anlægget slet ikke må være der”.

Stefan Lydal som også er næstformand i Teknik- og Miljøudvalget siger videre, at han ikke er overrasket over, at Miljø- og Fødevareklagenævnet er nået frem til en anden konklusion end kommunens forvaltning.

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...