Group Busstop spillede musik fra de gode, glade årtier

3. oktober 2021 Kultur

Lørdag aften spillede Group Busstop i Borgerforeningens hus på Kær – og det var, som ved koncerten fredag, uden Tim Hansen, der havde meldt afbud.

Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra ’60erne og ’70erne.

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen, Tim Hansen – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen og Ole Skau samt Flemming ‘Totte’ Andersen – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen fra Doncarsters også med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og til koncerterne i Skyttehuset præsenterede Busstop en ny mand på scenen. Det er Preben Hovedskou, der er kendt fra bandet Def Cisum. Han tog percussion-siden.

Borgerforeningen og Busstop har fået femstillet nogle glas med indgraveringer – og dem blev der trukket lod om ved koncerten.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...