Grundlovstale: – Kun handling skaber forandringer

5. juni 2014 Politik

Den Konservative Vælgerforenings formand, Trine Lindén, fik fortalt om arbejdet i den lokale partiforening i sin Grundlovstale.

– Det går rigtigt godt. Først af alt vandt vi vores mandat i Byrådet tilbage og vi har Ole Stenshøj siddende på formandsposten i Erhvervsudvalget, siger Trine Lindén. Den lokale partiformand fik ordet efter, at Connie Hedegaard lige havde holdt sin tale, så hun følte sig bestemt udfordret.

– Det er nærmest angstprovokerende, men så kan jeg tage afsæt i Sønderborg Sommerrevy, der satte fokus på dyrevelfærd, hvor pointen var, at så længe vi bliver ved med at købe det billigste kød, så er vi med til at støtte fraværet af dyrevelfærd, siger Trine Lindén.trine

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis vi ønsker, at noget skal forandres, så er det en god idé at handle derefter – og det er præcis det, som vi gør i den Konservative Vælgerforening, siger hun til de godt 100 tilhørere på Hotel Baltic i Høruphav.

– Vi ville ikke have fremtidens iværksættere delt op i et A- og et B-hold, men have samme tilbud til alle iværksættere. Det giver nemlig mulighed for et nyt ISS, Jysk, Spies og Bestseller i Sønderborg. Ingen af dem er industri-virksomheder, men det er solide firmaer med arbejdspladser, siger formanden for Konservative. Herefter fortæller hun om Cares, den private hjemmepleje, i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er et lille firma, som tilbyder privat hjemmepleje, og det er i hastig udvikling. Det giver arbejde til nogle mennesker og alle arbejdspladser tæller, siger Trine Lindén. Herefter forklarer hun, hvordan partiforeningens bestyrelse arbejder i hverdagen.

Flere end 100 lytte til Connie Hedegaard og Trine Lindén.

Flere end 100 lytte til Connie Hedegaard og Trine Lindén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdateret team

Bestyrelsen i Den Konservative Vælgerforening gennemgår dagsordner til de politiske udvalg, som Ole Stenshøj er med i – og så fortæller de ham, hvor det er vigtigt at få sat nogle konservative fingeraftryk.

– Vi har hele tiden ville have det sådan, at byrådsarbejde for Konservative er et hold-arbejde, siger Trine Lindén. Lige for tiden er det Masterplanerne for Erhverv og Iværksætteri, der virkeligt tæller i den konservative lejr.

Altså kæmper vælgerforeningen med at skabe de forandringer, som medlemmerne gerne vil have. Havde de valgt bare at sidde og vente på at trække i arbejdstøjet til næste valg, så kunne de ikke håbe på forandringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det står enhver frit for at melde sig ind i et parti og arbejde for sine synspunkter – og handling giver forvandling.

Det gør det ikke, når man bare knurrer af dem, der er blevet valgt til Byråd, Folketing eller EU-Parlamentet.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...