Gunder Jensen: Et klart Oprop til lokalpolitikerne

8. november 2017 KV2017

Bestyrelsesformand Gunder Jensen, Gråsten Fjerkræ, skriver:

Tak til Jørgen Mads Clausen, for et klart ”oprop” til alle politikere i Sønderborg.

Ingen tvivl om, at Kleinschmidt med sin baggrund kan være velegnet til at udbygge et grænseoverskridende samarbejde, men kan han formå at samle byrådet? Når vi står op efter ”de lange knives nat”, er vi alle klogere.

Blå og rød blok får kritik, når det handler om samarbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen har ret. Der har været for meget ævl og kævl til ingen verdens nytte. Det må der laves om på. Det er jo Sønderborg Kommunes ve og vel det handler om.

Alle 31 politikere bør forene kræfterne, og lade personlige og politiske uenigheder komme i anden række.

Jørgen Mads Clausens udmelding kan også ses som et opråb til politikere om at lytte mere til virksomhederne – på virksomhedernes præmisser.

I stedet for, at det er kommunen, der tager initiativet, kan jeg kun opfordre virksomhederne til at sætte Sønderborg på dagsordenen. Lad 10-20 toneangivende erhvervsfolk bruge en dag på at drøfte, hvad vej de finder hensigtsmæssig. Lad politikere lytte til debatten. Så kan politikerne gå hjem og se, hvordan de politisk kan understøtte erhvervslivet.

Erhvervsmanden Fritz Schur holder årligt et sådan møde med ledende erhvervsfolk på Christiansholm Slot, hvor Christiansborg politikkerne er inviteret med.

Det har skabt resultater.

At være politiker, betyder ”at tjene folket”, det kunne politikerne leve op til ved at lytte mere til erhvervslivet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk