Gunnar Hattensen er ny redaktør på Æ Rummelpot

4. marts 2016 Gråsten

Efter at have været redaktør for æ Rummelpot de sidste 14 år, giver Sven-Erik Ravn nu faklen videre til Gunnar Hattesen, der er redaktør på Gråsten Avis.

dk/wp-content/uploads/2016/03/gunnar_hattesen_og_sven-erik_ravn-300×169.jpg” alt=”Gunnar Hattesen og Svend Erik Ravn. Foto: Søren Gülck” width=”300″ height=”169″ /> Gunnar Hattesen og Sven-Erik Ravn. Foto: Søren Gülck

“Fremtiden bliver jo kortere og kortere, især når man er fyldt 70 år. Da jeg har mange andre projekter, som kræver min opmærksomhed, slipper jeg nu æ Rummelpot”, siger Sven-Erik Ravn i en pressemeddelelse.

Æ Rummelpot fyldte 70 år i 2015 og er Danmarks eneste tilbageværende regionale satireblad. Fra den nye redaktørs side er der garanti for, at det sønderjyske ikon vil leve videre.

“Vi rumler videre, og jeg glæder mig til at videreføre den stolte tradition, hvor vi med humor spidder sønderjyderne – høj som lav. æ Rummelport er et stykke sønderjysk kultur, som jeg gerne vil være med til at videreføre. Mit mål er, at æ Rummelpot skal opleve sit 100-års jubilæum, så vi har lagt en produktionsplan frem til 2045”, siger Gunnar Hattesen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk