Gymnasieelever på skolebænken hos OJ Electronic

30. januar 2016 Uddannelse

OJ Electronics A/S er en lokal elektronikvirksomhed, der udvikler og producerer styringer til gulvvarme og

Fredag var Teknisk Gymnasium på skolebænken hos OJ Electronic. Foto: Teknisk Gymnasium

Fredag var Teknisk Gymnasium på skolebænken hos OJ Electronic. Foto: Teknisk Gymnasium

Artiklen fortsætter under annoncen

ventilationsområdet. Virksomheden er meget engageret i at fastholde unge i området og støtter gerne samarbejder, der knytter industrien og eleverne i Sønderborg tættere sammen, skiver Teknisk Gymnasium i en pressemeddelelse.

På Teknisk Gymnasium Sønderjylland får de unge en bred uddannelse, hvor de naturvidenskabelige, tekniske og teknologiske fag udgør kernen, og der bygges på et tæt samspil med erhvervslivet.

“Det er vigtigt, at vores elever får mulighed for at samarbejde med erhvervslivet og derigennem bliver bekræftet i, at deres projektorienterede måde at arbejde på og indholdet i fagene, faktisk er noget erhvervslivets efterspørger”, siger rektor Bente Lyck-Damgaard, der glæder sig over samarbejdet med OJ Electronics A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Teknisk Gymnasium

Foto: Teknisk Gymnasium

I første omgang går samarbejdet ud på et undervisningsforløb, hvor ingeniører fra OJ Electronics A/S og elever fra gymnasiet elektronikhold mødes som optakt til elevernes afsluttende eksamensopgave i marts . På sigt er både OJ Electronics A/S og EUC Syd interesseret i flere relevante samarbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

OJ’s Direktør Erik Damsgaard siger:

“Det er vigtigt for området, at de tekniske uddannelser bliver tættere forbundet med erhvervslivet, og derfor glæder det mig meget, at vi har et lokalt teknisk gymnasium, der tilbyder uddannelser, der understøtte de kompetencer, vi som virksomhed i fremtiden har brug for”.

Det er det landsdækkende netværk Jet-Net.dk der har formidlet kontakten. Netværket bygger bro mellem virksomheder, grundskoler og gymnasier.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...