Gymnasieklasse fra Sønderborg Statsskole strandet i Napoli

10. marts 2020 COVID-19

En studietur for 2.m på Sønderborg Statsskole blev ikke helt som forventet da gymnasieklassen er strandet på et hotel i Napoli, hvor de venter på en melding om, hvornår de kan komme hjem. Det skriver TV Syd.

Det drejer sig om 25 elever og to lærere som ikke komme fra et hotel i Napoli, efter at de tog på studietur til Italien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rektoren for Sønderborg Statsskole, Ole Kamp Hansen, er i tæt kontakt med rejsebureauet for at få eleverne hjem hurtigst muligt, skriver TV Syd

De 25 elever og to lærere tog afsted lørdag, men fordi Corona-situationen har udviklet sig drastisk de sidste par dage i Italien, forsøgte skolen at få eleverne hjem allerede tirsdag, men fordi alt er lukket ned i store dele af Italien, har de ikke mange andre muligheder end at være på hotellet.

”Eleverne har det godt og er ved godt mod og helbred. Men de er trætte af, at turen ikke blev som ønsket. Nu sidder de på et hotel og venter på, hvad der skal ske”, siger Ole Kamp Hansen til TV SYD der også fortæller, at skolen har været i tæt kontakt med Udenrigsministeriet og at når eleverne kommer hjem kan de begynde på skolen dagen efter.

skolens hjemmeside oplyses det, at næsten alle skolens 2g-elever er på studietur i Europa og at skolen er opmærksomme på, at situationen visse steder har udviklet sig, siden de tog af sted.

Sønderborg Statsskole oplyser, at de følger udviklingen nøje og handler i overensstemmelse med myndighedernes vejledninger og at de er i daglig kontakt med rejselærerne, som melder tilbage, at elever og lærere har det godt.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk