H. P. Therkelsen: Grænsekontrollen vender den forkerte vej

27. januar 2018 112

Debatten om grænsekontrol ud af Danmark blussede forleden op igen, da direktør for vognmandsselskabet H.P. Therkelsen, Mogens Therkelsen, i Flensborg Avis opfordrede til, at der laves grænsekontrol ud af landet.

Ifølge Mogens Therkelsen vender politiets grænsekontrol den forkerte vej. Modsat Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, som ønsker grænsekontrol i begge retninger, mener Mogens Therkelsen, at man i stedet for grænsekontrol ind i Danmark burde have grænsekontrol ud af landet. Mogens Therkelsen foreslår grænsekontrol i perioder på tre til seks måneder af gangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med grænsekontrol ud af Danmark er, at få standset østeuropæiske kriminelle, der fragter tyvekoster ud over grænsen.

Overfor Flensborg Avis erklærer Venstres retsordfører, Preben Bang Henriksen, sig nu enig i synspunktet.

Preben Bang Henriksen har nu bedt justitsminister Søren Pape vurdere, om kontrol ud af landet kan lade sig gøre indenfor EU’s regler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...