Håndboldspillere fra SønderjyskE møder børn fra Red Barnet på børnenes hjemmebane

2. februar 2023 Samfund
Her er det Kurdisk Forening der møder SønderjyskE-spillere. Foto: Ole Kæhler
Her er det Kurdisk Forening der møder SønderjyskE-spillere. Foto: Ole Kæhler

Mandag fra kl. 17 til 20 vil tre eller fire professionelle håndboldspillere fra SønderjyskE mødes med børn og unge fra foreningen Red Barnet for at lave sund mad.

Madlavningsaftenen finder sted i undervisningskøkkenet på Red Barnets hjemmebane, som er Frivillighedens Hus. Madholdet består af 11 børn mellem 8 og 13 år, skriver Sønderborg Kommune.

En diætist fra Sundhedscentret står for planlægning af menu og gennemførsel af madlavningsarrangementet i Frivillighedens Hus. Efter madlavningen spiser børn og frivillige fra Red Barnet sammen med håndboldspillerne i caféen. Formålet med arrangementet er, at børnene får en god oplevelse og får en fornemmelse af, hvordan sund livsstil kan øge mental sundhed og trivsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Madlavningsarrangementet er en del af samarbejdsaftalen mellem Sønderborg Kommune og SønderjyskE herrehåndbold om aktiviteter med fokus på at styrke trivsel og mental sundhed hos børn og unge. Der er aftalt forskellige aktivitetsdage i sæsonen og arrangementet mandag er det tredje gang.

Senere inviteres børnene til en kamp på SønderjyskEs hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen, hvor de får mulighed for at hilse på de spillere, de har lavet mad sammen med samtidig med, at de skal se en håndboldkamp.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...