Håndværkere reklamerede for energiløsninger

26. september 2015 Sundeved

I åresvis har ProjectZero igen og igen sagt det højt: Det er godt for klima og privatøkonomi, når vi energirenoverer

Charlie, som står til højre, syntes, at de besøgende virkede ret interesserede i gode klimaløsninger.

Charlie, som står til højre, syntes, at de besøgende virkede ret interesserede i gode klimaløsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

vores boliger. Budskabet er blevet krydret med masser af tal, der viser, hvordan pengene vandrer direkte ned i boligejerens tegnebog, når først eksempelvis solcelleanlægget er betalt. Og det er det efter 7-8 år.

Håndværkere i Sønderborg må have en fornemmelse af, vi stadig er mange, der bruger rigtigt mange penge på at fyre for gråspurvene og har en højhastigheds-elmåler snurrende, så vi kan se, hvor dyrt det er, når vi ikke har de rigtige hårde-hvide-varer.

Lørdag var en bred buket håndværkere nemlig samlet på Slotskajen, hvor sønderborgenserne kunne få en snak med de forskellige, der kunne tilbyde energirigtige løsninger til boliger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også ProjectZeros Charlie var taget til kajen og tilbød gratis energitjek til interesserede.IMG_1374

“Der har ikke været mange sønderborgensere på besøg i standene. Men dem, der kom, virkede interesserede i de løsninger, der tilbydes”, siger Charlie til SøndrborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Håndværkerfradrhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.1094218507295379.1073742641.371861676197736&type=1aget hjælper os lidt, men ikke meget. Det er energitilskuddet, der batter”, siger håndværkerne.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Uddannelse, Sønderborg

Studieboliger til alle der læser i Sønderborg

21. juni 2021 Uddannelse

Studerende, som kommer til Sønderborg for at læse, behøves ikke være bekymrede for, om de kan finde et sted at bo. Det oplyser både SDU og Kollegiernes Kontor. Umiddelbart er der ikke udfordringer med at få en studiebolig i Sønderborg Kommune, men det er selvfølgelig muligt, at den studerende ønsker sig en ganske bestemt bolig […]

Læs mere...