Hæder og kontanter til revykongen Leif Maibom

15. maj 2013 Kultur

Foreningen Danske Populær Autorer har generalforsamling hvert år i maj måned.

En meget travl måned for Revydirektør Leif Maibom, der derfor sjældent deltager. Men formanden – Ivan Pedersen – havde forud for generalforsamlingen hvisket Maibom i ørerne, at det ville glæde både bestyrelsen – og helt sikkert Maibom selv – hvis han ville møde op.

Så skuespiller Maibom spurgte revydirektør Maibom, om han kunne får fri fra de travle prøver på årets revy i Sønderborg, og direktøren sagde ja. Det er jo altid en god ting at drage afsted, når der kan høstes hæder og oveni købet også kontanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mon ikke Leif Maibom skal give checken videre til fruen, Johnna Maibom?

Dermed kunne Maibom tirsdag modtage komponisten Kai Møllers hæderslegat på 20.000. Prisen blev overrakt af Jacob Morild, der bl.a. begrundede hæderen med:

– Leif skal hædres for sin utrættelige kamp for revygenren – en kamp som har gjort Sønderborg Sommer Revy til landets 3. største revy OG som har været med til, at revyen er kommet tilbage på fjernsynskærmene i TV Charlies Revykavalkader snart på 3. år, lød ordene inden diplom og check.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og efter endt prismodtagelse vendte Maibom bilen mod det sønderjyske igen, hvor skuespillerne har travlt med at øve og fruen sikrer, der sælges billetter, så der kommer penge i kassen til de mange lønninger.

Sønderborg Sommerrevy er pragtfuld underholdning og det er også forretning, arbejdspladser og økonomi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...