Hæder og kontanter til revykongen Leif Maibom

15. maj 2013 Kultur

Foreningen Danske Populær Autorer har generalforsamling hvert år i maj måned.

En meget travl måned for Revydirektør Leif Maibom, der derfor sjældent deltager. Men formanden – Ivan Pedersen – havde forud for generalforsamlingen hvisket Maibom i ørerne, at det ville glæde både bestyrelsen – og helt sikkert Maibom selv – hvis han ville møde op.

Så skuespiller Maibom spurgte revydirektør Maibom, om han kunne får fri fra de travle prøver på årets revy i Sønderborg, og direktøren sagde ja. Det er jo altid en god ting at drage afsted, når der kan høstes hæder og oveni købet også kontanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mon ikke Leif Maibom skal give checken videre til fruen, Johnna Maibom?

Dermed kunne Maibom tirsdag modtage komponisten Kai Møllers hæderslegat på 20.000. Prisen blev overrakt af Jacob Morild, der bl.a. begrundede hæderen med:

– Leif skal hædres for sin utrættelige kamp for revygenren – en kamp som har gjort Sønderborg Sommer Revy til landets 3. største revy OG som har været med til, at revyen er kommet tilbage på fjernsynskærmene i TV Charlies Revykavalkader snart på 3. år, lød ordene inden diplom og check.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og efter endt prismodtagelse vendte Maibom bilen mod det sønderjyske igen, hvor skuespillerne har travlt med at øve og fruen sikrer, der sælges billetter, så der kommer penge i kassen til de mange lønninger.

Sønderborg Sommerrevy er pragtfuld underholdning og det er også forretning, arbejdspladser og økonomi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...