Hæder og kontanter til revykongen Leif Maibom

15. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Foreningen Danske Populær Autorer har generalforsamling hvert år i maj måned.

En meget travl måned for Revydirektør Leif Maibom, der derfor sjældent deltager. Men formanden – Ivan Pedersen – havde forud for generalforsamlingen hvisket Maibom i ørerne, at det ville glæde både bestyrelsen – og helt sikkert Maibom selv – hvis han ville møde op.

Så skuespiller Maibom spurgte revydirektør Maibom, om han kunne får fri fra de travle prøver på årets revy i Sønderborg, og direktøren sagde ja. Det er jo altid en god ting at drage afsted, når der kan høstes hæder og oveni købet også kontanter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mon ikke Leif Maibom skal give checken videre til fruen, Johnna Maibom?

Dermed kunne Maibom tirsdag modtage komponisten Kai Møllers hæderslegat på 20.000. Prisen blev overrakt af Jacob Morild, der bl.a. begrundede hæderen med:

– Leif skal hædres for sin utrættelige kamp for revygenren – en kamp som har gjort Sønderborg Sommer Revy til landets 3. største revy OG som har været med til, at revyen er kommet tilbage på fjernsynskærmene i TV Charlies Revykavalkader snart på 3. år, lød ordene inden diplom og check.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og efter endt prismodtagelse vendte Maibom bilen mod det sønderjyske igen, hvor skuespillerne har travlt med at øve og fruen sikrer, der sælges billetter, så der kommer penge i kassen til de mange lønninger.

Sønderborg Sommerrevy er pragtfuld underholdning og det er også forretning, arbejdspladser og økonomi.