Hæld ikke fadøllet ud – Destilleriet Als tilbyder at lave det til brændevin

16. december 2020 Erhverv
I eftermiddag er det slut med fadøl
I eftermiddag er det slut med fadøl

Nu er der kommet flere Corona-restriktioner og det er slut med at tage ud og spise, gå på bar, se film, lytte til koncerter. Kort sagt er det slut med alt det sjove.

“Vi står foran en tid, som vi – på Destilleriet Als – oplever bliver taget med oprejst pande, gåpåmod og beundringsværdig optimisme”, siger Krestian Muusmann.

Tanken om, at skummet går af øllet, er næsten ikke til at bære.

“Til trods for at det langt fra er alt der står til at redde, hvad end det er hyggelige stunder eller drivvåde julefrokoster, så ønsker vi på Destilleriet Als alligevel at at tænde et håbets lys for fremtiden. Vi vil sikre, at øllet ikke går til spilde”, siger Krestian Muusmann til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi opfordrer restauratører – hvis fadøl står til at flade ud under endnu en nedlukning – til at lade os destillere det til en brændevin. På den måde tror vi på, at de visnende minder om stunderne med glade gæster, kan brændes til en solstrålehistorie, som kan lyse i disse mørke tider ved tanken om, der kan skåles med de ‘brændte’ fadøl, når vi igen kan forsamles til overdådig fest og kalas”, siger Krestian Muusmann.

“Så tænk en ekstra gang inden fadøllet kasseres – den kan forandres til et flydende symbol på, hvad vi sammen er gået igennem. For sammen det er vi”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kig forbi Destilleriet Als med din øl og få destilleret en brændevin med præg af lige netop din beværtning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...