Hæld ikke fadøllet ud – Destilleriet Als tilbyder at lave det til brændevin

I eftermiddag er det slut med fadøl
I eftermiddag er det slut med fadøl
16. december 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er der kommet flere Corona-restriktioner og det er slut med at tage ud og spise, gå på bar, se film, lytte til koncerter. Kort sagt er det slut med alt det sjove.

“Vi står foran en tid, som vi – på Destilleriet Als – oplever bliver taget med oprejst pande, gåpåmod og beundringsværdig optimisme”, siger Krestian Muusmann.

Tanken om, at skummet går af øllet, er næsten ikke til at bære.

“Til trods for at det langt fra er alt der står til at redde, hvad end det er hyggelige stunder eller drivvåde julefrokoster, så ønsker vi på Destilleriet Als alligevel at at tænde et håbets lys for fremtiden. Vi vil sikre, at øllet ikke går til spilde”, siger Krestian Muusmann til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi opfordrer restauratører – hvis fadøl står til at flade ud under endnu en nedlukning – til at lade os destillere det til en brændevin. På den måde tror vi på, at de visnende minder om stunderne med glade gæster, kan brændes til en solstrålehistorie, som kan lyse i disse mørke tider ved tanken om, der kan skåles med de ‘brændte’ fadøl, når vi igen kan forsamles til overdådig fest og kalas”, siger Krestian Muusmann.

“Så tænk en ekstra gang inden fadøllet kasseres – den kan forandres til et flydende symbol på, hvad vi sammen er gået igennem. For sammen det er vi”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kig forbi Destilleriet Als med din øl og få destilleret en brændevin med præg af lige netop din beværtning.

26. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Den første madvaredonation til SINDs Folkekøkken er i hus

26. april 2024 Frivillige

Foreningen Sind arbejder ihærdigt på at genåbne Folkekøkkenet, som bliver til SINDs Folkekøkken og meningen er, at økonomisk pressede skal have mulighed for at få et godt måltid til en lav pris i Frivillighedens Hus. “Danish Crown har allerede doneret madvarer til den første gang, vi åbner vores folkekøkken og i dag, fredag, hentede jeg […]

Læs mere...