Halloweenfest med gyselig buffet

31. oktober 2021 Samfund

Lørdag aften blev der fejret i Halloween i Haveforeningen Sundsmark – og den gyselige fællesspisning bestod af retter, som deltagerne selv havde bragt med.

“Alle de uhyggelige retter blev sat på et stort bord, så vi fik skabt en gyserbuffet”, siger Birgitte og Lisbeth, der har lavet et rigtigt stort arbejde for at få festen skruet sammen.

De fleste af deltagerne var i skræmmende forklædning – og der var skabt en virkelig kreativ uhygge i ‘festlokalet’ i fælleshuset.

Hvis Halloween-gæsterne bliver enige om, at de fik en virkelig skræmmende og uhyggelig aften, så kan det give de gi’ gysergruppen mod til at lave endnu en fest næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...