Halv pris på entreen til Universe

25. juni 2020 Erhverv

For at øge danskernes deltagelse i kultur- og foreningslivet gives der i sommerpakken mulighed for af indføre halv pris på entrébilletter til oplevelser i skolernes sommerferie. Denne mulighed kan danskerne nu få glæde af hos Universe Science Park på Als.

Universe indfører halv pris på dagsbesøg i Universe fra lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august. Det gælder både billetter købt online og ved indgangen. Man behøver ikke booke sin ankomst i forvejen, men køber man online opfordres man til at fortælle, hvilken dag man forventer at ankomme, så parken kan forberede sig bedst muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi forventer en travl sommer, men slet ikke en overfyldt park. Ifølge myndighedernes retningslinjer for trygge og sikre oplevelser, må vi være over 12.000 gæster i parken og vi har aldrig været mere end 3.000 på vores travleste dag. Så vi er ikke bekymret over manglende plads”, siger direktør Torben Kylling Petersen.

Corona-tryghed i parken

“Generelt har gæstetilfredsheden været høj trods de mange Corona foranstaltninger. Vi er glade for at gæsterne tager så godt imod vores tiltag og hjælper os med at skabe gode og trygge oplevelser for hinanden. Gæsterne er især gode til at holde afstand i de markerede kø-områder”, siger Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at hjælpe gæsterne til at fordele sig på hele parkens store areal og på hele parkens åbningstid, så informerer parken nu på hjemmesiden om, hvilke dage, der er flest gæster i parken. Altså har gæsterne har muligheden for at tilrettelægge deres besøg og undgå de mest besøgte dage. Gæster, der allerede har købt en dateret dagsbillet til sommerferieperioden, vil automatisk få refusion af sommer-pakke-rabatten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...