Håndbold: Damelandsholdet beder om kommunestøtte

13. september 2013 Kultur

DHF er i dialog med Broager Sparekasse Skansen om en A-landskamp i damehåndbold i november 2013. DHF ønsker i den forbindelse penge fra Sønderborg Kommune, der skal dække holdets omkostninger på 75.000 kr. Det er nu op til Kultur- og Erhvervsudvalget at kigge på ansøgningen.

Skansen mener, at ved at acceptere kampen, får kommunen og øvrige aktører i lokalområdet vedligeholdt deres gode forhold til DHF og det kan betyde, der er flere arrangementer i vente. Det ses bl.a. i ønsket om at gennemføre træning i Broager Sparekasse SKANSEN i perioden 30. september til 2. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der et fortsat fokus på Sønderborg som arrangementsby, der understreges i landsdækkende TV.

Der er tale om en testkamp med dame A–landsholdet forud for slutrunden i januar måned mod Rumænien. Der spilles to kampe, den ene forhåbentligt her i Sønderborg, lørdag den 23. november ca. klokken 17.00. Den sendes direkte på TV2. Den anden kamp spilles samme tid om søndagen, og den sendes også på TV2.

DHF regner med at booke indkvartering i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...