Håndbold: Damelandsholdet beder om kommunestøtte

13. september 2013 Kultur

DHF er i dialog med Broager Sparekasse Skansen om en A-landskamp i damehåndbold i november 2013. DHF ønsker i den forbindelse penge fra Sønderborg Kommune, der skal dække holdets omkostninger på 75.000 kr. Det er nu op til Kultur- og Erhvervsudvalget at kigge på ansøgningen.

Skansen mener, at ved at acceptere kampen, får kommunen og øvrige aktører i lokalområdet vedligeholdt deres gode forhold til DHF og det kan betyde, der er flere arrangementer i vente. Det ses bl.a. i ønsket om at gennemføre træning i Broager Sparekasse SKANSEN i perioden 30. september til 2. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der et fortsat fokus på Sønderborg som arrangementsby, der understreges i landsdækkende TV.

Der er tale om en testkamp med dame A–landsholdet forud for slutrunden i januar måned mod Rumænien. Der spilles to kampe, den ene forhåbentligt her i Sønderborg, lørdag den 23. november ca. klokken 17.00. Den sendes direkte på TV2. Den anden kamp spilles samme tid om søndagen, og den sendes også på TV2.

DHF regner med at booke indkvartering i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...