Handelsstandsforeningerne beder kommunen om penge

29. maj 2021 Erhverv

Vores Sønderborg har på vegne af de tre handelsstandsforeninger i Sønderborg, Nordborg og Gråsten ansøgt om økonomisk tilskud på i alt 750.000 kroner. Ansøgningen skal ses i lyset af Corona-situationen, som fortsat præger turisme- og handelsbranchen.

Ansøger oplyser, at pengene skal dække manglende kontingentindtægter og bruges på aktiviteter i de tre handelsbyer i løbet af sommeren – til glæde for borgere og turister.

Mange udenlandske turister kan fortsat ikke besøge Sønderborg-området i år. Ansøger oplyser, at pengene vil blive anvendt til at skabe aktive handelsbyer med henblik på at tiltrække danske turister og derved minimere tabt omsætning i butikkerne i årets turistsæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det næste møde i Udvalget for Kultur, Idræts Handel og Turisme, skal politikerne tage stilling til, hvilket af de to forslag fra forvaltningen, de vil følge.

Det ene går ud på at give 500.000 kroner til Vores Sønderborg, 125.000 til Nordborg Handel og 125.000 til Gråsten Handel.

Det andet er at give et afslag.

Handelsstandsforeningerne har til formål at understøtte og optimere handelslivet i de tre byer. Foreningerne skaber sammenhold og samarbejde på tværs af butikkerne og planlægger tiltag og events som skal sikre, at handelsbyerne er attraktive og skaber gode handelsoplevelser.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...