Hans A. Pedersen vil af med skattestigningen

19. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Hans A. Pedersen, Venstre, skriver:

Sønderborg Kommune skal være et af de bedste steder at bo, arbejde og drive virksomhed i. Dette er i lodret modstrid med udskrivning af den suverænt største skattestigning i Danmark og som resulterer i en ekstra årlig regning på op til kr. 5.000,- for en almindelig familie. Stigningen er vedtaget af et flertal i Byrådet med Socialdemokratiet og Fælleslisten i spidsen.

Hans A. Pedersen siger nej til skattestigningen.

Hans A. Pedersen siger nej til skattestigningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg mener, det er nødvendigt, at vi som borgere skal have ro om privatøkonomien, særligt i en tid med lave lønstigninger. Venstres budgetforslag bringer økonomien i balance uden skattestigninger og uden nedskæringer i kernevelfærden.

Hovedpunkterne er:

Bedre arbejdsgange i administrationen. Sammenlægningen af de syv tidligere kommuner giver stadig muligheder for rationaliseringsgevinster.

Konkrete driftsforbedringer ved bl.a. at lave driftsaftaler med kommunens mange private virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

En mindre fremskrivning af kommunens udgifter

En udskydelse af visse anlægsprojekter fra et rekordstort anlægsbudget der er for stort i forhold til, hvad der kan gennemføres.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...