Hans Damm bliver 70 år på lørdag

23. april 2020 Samfund

Lørdag kan ejer og stifter af DAMM Cellular Systems A/S, Hans Damm, fejre sin 70-års fødselsdag.

Og der er i den grad noget at fejre, for Hans Damm har ikke hvilet på laurbærrene, siden han stiftede virksomheden i 1981 – en virksomhed, der altså kan fejre 40-års jubilæum næste år.

Virksomheden har stadig til huse på Møllegade i Sønderborg og har netop udvidet med 600 kvadratmeter, fordi der løbende ansættes nye medarbejdere til at løfte de opgaver, der følger med en virksomhed i vækst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Væksten skal ses på det globale plan, fordi DAMM hovedsageligt eksporterer sine radiokommunikationsprodukter til udlandet. Derfor ansætter virksomheden ikke alene medarbejdere på hovedkontoret i Sønderborg, men også rundt om i verden, hvor de hovedsageligt sælger DAMMs produkter gennem et globalt partnernetværk, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Blot fordi man fylder 70, betyder det dog ikke, at man behøver at lægge arbejdet på hylden. Udover at eje virksomheden er Hans Damm derfor også stadig teknisk chef, hvor han har travlt med udviklingen af nye produkter – opfindsomheden lever altså videre i bedste velgående.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne evige nytænkning er også stærkt medvirkende til, at DAMM i dag har flere end 80 ansatte – ansatte, som sammen med forretningsforbindelser, venner og familie skulle have fejret Hans i behørig stil den 24. april.

Denne fejring må dog – på grund af Corona-krisen – vente til et senere tidspunkt.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk