Hans Erik Kristoffersen fra Sønderborg Forsyning får roret i Lillebælt Vind A/S

30. oktober 2020 Erhverv
Direktør Hans Erik Kristoffersen. Pressefoto
Direktør Hans Erik Kristoffersen. Pressefoto

Lillebælt Vind A/S, der står bag opførelsen af Lillebælt Syd Vindmøllepark, har gennemgået en række forskellige faser siden projektopstarten i 2012. Som naturlig følge heraf har selskabet også været gennem ledelsesmæssige ændringer, fortæller bestyrelsesformand, borgmester Erik Lauritzen.

“Tiden er inde til, at ledelsen i vindmølleprojektet entydigt bliver forankret i Sønderborg Forsyning, der har kompetencerne til at varetage den daglige ledelse samt drive den forsatte udvikling og kommende projektering”, siger Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lillebælt Vind A/S er således på vej ind i en ny fase, hvor fokus vil være på investorsøgning og arbejdet med den endelige struktur for selskabet. Den kommende direktør for både Lillebælt Vind A/S og Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen, ser frem til arbejdet med at gøre projektet klar til udbud af selve entreprisen.

“Opførelsen af Lillebælt Syd Vindmøllepark er et vigtigt led i omlægningen af energiforsyningen til vedvarende energi og projektet er helt på linje med både den tidligere og den nuværende regerings energi- og klimapolitik. Samtidig er projektet et af Sønderborgs mange klimainitiativer for at blive CO2-neutral i 2029”, siger Hans Erik Kristoffersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...