Hans Jørn Wolff slog de sidste slag på trommen

23. februar 2020 Kultur

Nu eksisterer Hans Jørn Wolf All Star Jazzband kun i folks erindinger. Hans Jørn Wolff slog søndag eftermiddag de sidste slag på trommerne og nu er bandet fortid.

“Jeg ville selv bestemme, hvornår jeg skulle bære trommerne ud for sidste gang og det bliver nu”, agde Hans Jørn Wolff til de mange gæster, der ville opleve afskedskoncerten.

“Og nu glæder jeg mig til at se tilbage på rigtigt mange dejlige oplevelser”, sagde han.

De øvrige musikere fortsætter det musikalske samarbejde i ‘Tjørnelunds Jazz Band, der får Palle Leick bag trommerne og ved søndagens koncert lånte han Hans Jørn Wolffs plads og viste publikum, han også har styr på tingene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer ikke til at spille fast her i Det Sønderjyske Køkken, der jo lukker den 31. maj. Og nu hvor New Orleans Jazz Sønderborg regelmæssigt inviterer til koncerter, så synes vi ikke, der er plads til endnu en månedlig koncert”, sagde Erling Tjørnelund.

 Jesper Kock sagde tak

“Jeg vil gerne sige tak for samarbejdet til Hans Jørn Wolff All Star Jazzband og jeg vil gerne sige tak til alle Jer, der trofast er mødt op, når vi havde jazz på programmet”, sagde Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sune Axelsen og jeg har haft fire spændende og lærerige år her i Det Sønderjyske Køkken. Vores aftale udløber med slutningen af maj og når vi kiggede i krystalkuglen, så vi, at der lå endnu fire år med stort pres forude, så vi stopper”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. maj 2022 112, Sønderborg

Brand og Redning: Tænk dig om når du skal bruge ukrudtsbrænder

24. maj 2022 112

Sønderborg Brand og Redning var i weekenden på to opgaver, hvor brandene var forårsaget af ukrudtsbrændere og i begge tilfælde havde gløderne fra brændingen antændt et grantræ. På den baggrund kommer Brand og Redning nu med en opfordring til haveejerne og en genopfriskning af de sikkerhedsforanstaltninger, der gør sig gældende, når ukrudtet skal svitses. “Først […]

Læs mere...