Hans Lehmann går snart ud fra sit kontor på EUC Syd for sidste gang

11. januar 2022 Erhverv
Hans Lehmann er på vej ud af EUC Syd.
Hans Lehmann er på vej ud af EUC Syd.

Der er kun få uger til vicedirektør Hans Lehmann for sidste gang går ud af døren fra sit kontor på EUC Syd.

”Fra den 1. februar skal jeg nyde pensionistlivet, men jeg fortsætter som formand for ProjectZero A/S en tid endnu”, siger Hans Lehmann til SønderborgNYT. Han fortæller, at han har været med i ProjectZero siden 2007, hvor rejsen mod nullet begyndte på et møde på Sandbjerg Gods.

Hans Lehmann blev ansat som uddannelseschef på den tidligere håndværkerskole på Grundtvigsallé i november 2004.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu hedder jobbet vicedirektør, men indholdet er det samme. Min opgave er at udmønte uddannelserne, så de passer til både lovgivningen og til det lokale erhvervsliv. Vores opgave er jo at levere arbejdskraft”.

Hans Lehmann har fra første parket oplevet, hvordan uddannelserne gennem årene har ændret sig.

”I dag er digitalisering og bæredygtighed nøgleord og jeg mener, at det største fingeraftryk, jeg har sat på skolen, det er at få FNs Verdensmål ind i alle uddannelserne og ind på selve skolen”, siger Hans Lehmann og tilføjer, at der er rigtig meget læring i at arbejde ved FNs Verdensmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været positivt at få FNs Verdensmål ind – og det er sådan, at Verdensmålene styrker uddannelserne og uddannelserne styrker Verdensmålene”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...