Hans Lehmann går snart ud fra sit kontor på EUC Syd for sidste gang

11. januar 2022 Erhverv
Hans Lehmann er på vej ud af EUC Syd.
Hans Lehmann er på vej ud af EUC Syd.

Der er kun få uger til vicedirektør Hans Lehmann for sidste gang går ud af døren fra sit kontor på EUC Syd.

”Fra den 1. februar skal jeg nyde pensionistlivet, men jeg fortsætter som formand for ProjectZero A/S en tid endnu”, siger Hans Lehmann til SønderborgNYT. Han fortæller, at han har været med i ProjectZero siden 2007, hvor rejsen mod nullet begyndte på et møde på Sandbjerg Gods.

Hans Lehmann blev ansat som uddannelseschef på den tidligere håndværkerskole på Grundtvigsallé i november 2004.

”Nu hedder jobbet vicedirektør, men indholdet er det samme. Min opgave er at udmønte uddannelserne, så de passer til både lovgivningen og til det lokale erhvervsliv. Vores opgave er jo at levere arbejdskraft”.

Hans Lehmann har fra første parket oplevet, hvordan uddannelserne gennem årene har ændret sig.

”I dag er digitalisering og bæredygtighed nøgleord og jeg mener, at det største fingeraftryk, jeg har sat på skolen, det er at få FNs Verdensmål ind i alle uddannelserne og ind på selve skolen”, siger Hans Lehmann og tilføjer, at der er rigtig meget læring i at arbejde ved FNs Verdensmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været positivt at få FNs Verdensmål ind – og det er sådan, at Verdensmålene styrker uddannelserne og uddannelserne styrker Verdensmålene”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...