Har din grønne idé brug for en sponsor – Så læs her

10. februar 2022 Samfund
Folkebevægelsen mod Affald i Naturen fik støtte fra Sønderborg Forsyning
Folkebevægelsen mod Affald i Naturen fik støtte fra Sønderborg Forsyning

I Sønderborg-området findes der en masse unikke, grønne initiativer, hvor fantastiske ildsjæle arbejder for at gøre en forskel for miljøet og er du en af dem – og har du den rigtige idé – så kan du måske få støtte fra Sønderborg Forsynings sponsorpulje.

”To gange årligt uddeler vi sponsorater til initiativer, foreninger, arrangementer med en grøn idé, som berører et eller flere af vores kerneområder som er drikkevand, spildevand, affald og genbrug samt fjernvarme” siger kunde- og kommunikationschef Janni Hvenegaard Jepsen til SønderborgNYT,  der samtidig opfordrer til at sende en ansøgning hvis man har en god grøn idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere har Sønderborg Forsyning blandt andet støttet affaldsindsamlere, som blev klædt på med tænger og veste, så plastik, metal, glas og andre genanvendelige materialer kunne blive afleveret til genbrug, og dermed understøtte de den grønne omstilling til gavn for miljøet.

”Det er et godt eksempel på, hvordan vi støtter et godt initiativ, så materialerne ikke ender som affald i naturen, hvor de har en nedbrydningstid på op til 1.000 år”, siger Janni Hvenegaard Jepsen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”De grønne ideer kan være mange og forskellige og vi håber meget på ansøgninger, hvor vi kan se, det gør en forskel for miljøet, uanset om det er noget konkret i naturen eller om hvordan vi som borgere i kommunen behandler og respekter den”, siger Janni Hvenegaard Jepsen.

Også Folkebevægelsen mod Affald i Naturen har tidligere fået sponsorstøtte til deres arrangementer, som øger opmærksomheden på, hvor vigtigt det er at aflevere affaldet korrekt. Der er også sponsoreret drikkedunke i forbindelse med et ‘Royal side Run’ med et plejehjem og en skoleklasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan søge om sponsorstøtte til din grønne idé her på Sønderborg Forsynings hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...