Har din virksomhed styr på ESG? Hvis ikke, så deltag i et webinar

9. maj 2021 Erhverv

Virksomheder udfordres i stigende grad på ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift, herunder klima og det kan Sønderborg-virksomhederne høre mere om, på et webinar arrangeret af ProjectZero.

På webinaret, som holdes den 11. maj, vil blandt andre Sydbank, fortælle om baggrunden for deres arbejde med bæredygtighed samt begrebet ’ESG’, som står for ’Environmental, Social, Governance’ som er en måde, hvorpå man kan styrke virksomhedens klimaindsats ved at sætte sine aktiviteter i perspektiv til de tre områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

’ESG’ skal bidrage til en stærkere forståelse af, hvordan virksomheden kan udvikle sig på sin klima- og bæredygtighedsrejse og det er den rejse, virksomhederne kan høre mere om på webinaret.

Webinaret søger at indramme udtrykket ’ESG’ og fremhæve væsentligheden af, at virksomhederne arbejder med ’ESG’ og det fortæller Camilla Kirkegaard Jensen fra Sydbank om.

Deltagerne kan også møde Mia Lena Engebretsen fra Valified, som har stor indsigt i ESG og erfaringer med, hvordan virksomheder arbejder emnerne og hvordan man skaber værdi for sin virksomhed ved at arbejde efter ’ESG’-rammesætningen – og du kan tilmelde dig webinaret her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Webinaret søger at indramme udtrykket ESG og fremhæve væsentligheden af, at virksomheder indtænker ESG. Det er vigtigt at slå fast, at ESG ikke er en NY ting, virksomhederne skal arbejde med, men derimod en forlængelse eller en gren af det arbejde de i forvejen laver.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Sønderborgs ProjectZero.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...