Har du input til ny børne- og ungepolitik?

16. februar 2018 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En ny børne- og ungepolitik er på vej i Sønderborg Kommune. Men inden skrivearbejdet går i gang til foråret, ønsker kommunen at hente inspiration og viden blandt kommunens borgere – lige fra børnehavebørn, skolebørn, forældre og fagprofessionelle. Men den almindelige borger, der måtte have et ønske om at bidrage til den kommende politik, har via et elektronisk spørgeskema også mulighed for at komme med input frem til den 16. marts.

”Ønsket er at skabe en nærværende politik, som bunder i den virkelige verden ude blandt børn og unge og på de skoler og institutioner, hvor de færdes. Derfor bruger vi en del krudt på at lytte og gå i dialog, inden vi sætter os bag skrivebordet og går i gang med at formulere en hel masse. Jeg håber, rigtig mange borgere har lyst til at bidrage med store eller små pointer, som de tænker, vi skal huske at have med i en ny politik”, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Borgerne ønsker at blive inddraget

I første omgang var planen alene at samle input fra børn, unge, forældre og fagprofessionelle i forskellige direkte møder og processer. Men forvaltningen fik en række henvendelser fra andre borgere, der havde et ønske om også at få lov til at bidrage. Derfor blev der truffet en hurtig beslutning om at skabe en mulighed for at alle, der ønsker det, kan komme med input til den nye børne- og ungepolitik.

Alle der har interesse i at bidrage med input til kommunens kommende børne- og ungepolitik kan benytte spørgeskemaet, der er tilgængeligt fra forsiden på kommunens hjemmeside fra tirsdag den 20. februar til den 16. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når en ny politik er formuleret, bliver den sendt i offentlig høring.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...