Har du købt dig en stjålet mountainbike?

21. august 2015 112

Politiet beder nu borgere, der for nylig har købt en ny mountainbike til en måske lidt for god pris af en privat forhandler, om at tjekke, om deres cykel er en af de stjålne mountainbikes, der er stjålet i Rødekro.

Cyklerne er efterlyst via deres stelnumre i cykelregistret, og borgere, der har en mistanke om, at de måske mod bedrevidende har købt en stjålet cykel, kan via Politi App’en, der kan hentes gratis i App storen, tjekke, om der er et match på deres nye cykels stelnummer.frid

De stjålne mountainbikes er formentlig solgt fra Rødekro-området, så har man hentet en ny mountainbike hos en privat i dette område, skal man også lige tjekke sit stelnummer.

Cyklerne kan blandt andet være solgt via diverse brugtvare-sider på nettet. Politiet modtager og gennemgår websidernes logs, så det vil være muligt at finde frem til de købere, der eventuelt kan have handlet via disse sider.

Politiet kan ikke give frit lejde til de borgere, der måske mod bedrevidende har købt en ny cykel privat til en lidt for god pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men man kan undgå besøg af politiet, hvis man selv møder op med cyklen eller ringer å 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...