Har du stemt – Valg af repræsentanter til Sønderborg Forsynings bestyrelse

28. april 2021 Erhverv
Direktør Hans Erik Kristoffersen
Direktør Hans Erik Kristoffersen

Til og med mandag klokken 12 kan du nå at stemme på de i alt ni kandidater, der stiller op som forbrugerrepræsentanter i Sønderborg Forsynings bestyrelse.

“Sønderborg Forsynings bestyrelse træffer mange vigtige beslutninger, og ikke mindst i de kommende år vil der være helt centrale og betydningsfulde emner at tage stilling til. Derfor er vi glade for, at rigtig mange allerede nu har gjort brug af deres stemme”, siger direktør for Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan afgive din stemme digitalt på Sønderborg Forsynings hjemmeside: www.sonfor.dk/valg. Er du både spildevands- og drikkevandskunde ved Sønderborg Forsyning, har din husstand to stemmer. Får du drikkevand fra et privat vandværk, har din husstand en stemme.

Sønderborg Forsynings bestyrelse består af i alt ti medlemmer: Fem repræsentanter fra byrådet, tre medarbejderrepræsentanter og to forbrugerrepræsentanter. Det er de to forbrugerrepræsentanter, der er på valg.

De ni kandidater er: Henrik Bielefeldt, Krestina Buus Jeppesen, Kim Oberg Jessen, Erling Lundsgaard, Erik Petz, Johanna-Maria Precht, Jan Radik, Morten Ringive, Tove Villumsen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...