Har Hotel Alsik og MultiKulturhuset nok P-pladser?

31. oktober 2018 Samfund

Når der kommer gæster til MultiKulturhuset og til det nye Hotel Alsik, så skal de parkere deres biler i det nye P-hus, hvor der er 385 pladser. En del af pladserne bruges jo af personale fra de to steder.

SønderborgNYT har spurgt kommunen, hvor der skal parkeres, når der er rigtigt mange gæster til arrangementer de to steder.

Inden opførelsen af P-huset regnede eksterne eksperter på behovet for p-pladser i det nye P-hus. Der er regnet på den daglige belastning fra alle brugerne. Hotellet, MultiKulturhuset, kunstpladsen, beboerne og øvrige, oplyser kommunen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både regnet på hverdage, i weekender og på variationer over året.

Beregninger viser, at de 385 pladser i langt de fleste situationer er tilstrækkelig kapacitet.

Det betyder ikke, at der ikke kan opstå situationer, hvor der er arrangementer på både Alsik og i Multikulturhuset, og hvor der så ikke er p-pladser nok.

Men så er der mulighed for at parkere på følgende steder:

Under Chr. X’s Bro – afstand 250 m

Under Alssundbroen – afstand 1,7 km

Ved den tidligere sygeplejeskole – afstand 1,0 km

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved Marie Kirken – afstand 0,3 km

Ved Alsion – afstand 1 km

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Sport, Nordborg

Nordborg Marathon påvirker biltrafikken i Nordborg

8. august 2022 Sport

Når der er Nordborg Marathon den 27. august fra kl. 10 til 16 lukkes der for biltrafik fra 9:30 til 16:00 på Stationsvej fra indkørsel til Kvicklys parkeringsplads og Storegade fra Ridepladsen. Det oplyser arrangørerne af Nordborg Marathon. I år tilbydes følgende distancer: Marathon, halvmarathon, 10 km, 5 km – halvmarathon Nordals-walk, 10 km Nordals-walk […]

Læs mere...