Har Region Syddanmark mon styr på sygehuslægerne?

9. november 2016 Erhverv

Det går ud over patientbehandlingen og hospitalernes ressourcer, når lægerne i Region Syddanmark og endnu en region har flere bijob. Sådan lyder vurderingen fra Rigsrevisionen, der onsdag har offentliggjort en stor undersøgelse på området.

Statsrevisorerne kritiserer i den forbindelse:

  • at ingen af hospitalerne i de tre undersøgte regioner har fastlagt kriterier for, hvordan lægernes bibeskæftigelse skal vurderes.
  • at der er eksempler på, at lægerne bruger arbejdstid og hospitalets resourser i forbindelse med bibeskæftigelsen uden at betale for det.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • at knap halvdelen af de ledende overlæger på de undersøgte hospitaler har bibeskæftigelse, selv om hovedreglen i to af de undersøgte regioner er, at de ikke må have bibeskæftigelse.

Du kan se beretningen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...