Har Region Syddanmark mon styr på sygehuslægerne?

9. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Det går ud over patientbehandlingen og hospitalernes ressourcer, når lægerne i Region Syddanmark og endnu en region har flere bijob. Sådan lyder vurderingen fra Rigsrevisionen, der onsdag har offentliggjort en stor undersøgelse på området.

Statsrevisorerne kritiserer i den forbindelse:

  • at ingen af hospitalerne i de tre undersøgte regioner har fastlagt kriterier for, hvordan lægernes bibeskæftigelse skal vurderes.
  • at der er eksempler på, at lægerne bruger arbejdstid og hospitalets resourser i forbindelse med bibeskæftigelsen uden at betale for det.
  • at knap halvdelen af de ledende overlæger på de undersøgte hospitaler har bibeskæftigelse, selv om hovedreglen i to af de undersøgte regioner er, at de ikke må have bibeskæftigelse.

Du kan se beretningen HER

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...