Harley Davidson-foreningen i lynhurtig aflevering af 30.700 kroner

7. juli 2016 Sundeved

 

En stor flok motorcyklister fra Foreningen Harley Davidson Als tog torsdag aften turen fra Sønderborg til Kollund, hvor målet var at aflevere 30.700 kroner til Julemærkehjemmet. Pengene stammer fra Amerikanske Dage, hvor Haley-kørerne tjente godt 5.000 kroner på at trille rundt med betalende sønderborgensere bagpå og resten af pengene er donationer fra sponsorer, der ville støtte den gode sag.

Heldigvis kunne Julemærkehjemmets viceforstander afse nogle minutter til at tage imod pengene og hurtigt line børnene op til et fællesfoto. Umiddelbart efter forsvandt han selv og børnene indendørs igen, hvor de havde gang i afslutning for nogle af husets brugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens motorcyklisterne og en gruppe veteranbilskørere, der havde taget turen med, sad og drak den kaffe, der var stillet frem, kom viceforstander Jsper Lildholt ud i et lille øjeblik og sagde tak for pengene.

Flere af Harley-kørerne havde ventet, at nogle af børnene ville prøve at køre med på en stor motorcykel, men det blev ikke til noget. Børnene var pist væk, da pengene var afleveret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...