Hassan Badran fra City Fitness glæder sig til at opleve liv i centret

6. juni 2020 Erhverv

I City Fitness i Sønderborg har Hassan Badran brugt masser af timer og en del penge på at skærme træningsudstyret af – og flytte rundt på tingene, så der er god afstand mellem dem.

“Jeg har hængt plexiglas ved skranken i receptionen og omkrig flere af de træningsredskaber, som vi har”, siger Hassan Badran og tilføjer, at det selvfølgelig er gjort for at mindske smitterisikoen.

Hassan Badran er glad for, at myndighederne giver ham lov til at åbne igen. Folketinget har bestemt, at alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter, som ikke allerede er åbnet, kan åbne fra mandag 8. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og her i City Fitness er der masser af muligheder for både at vaske og spritte hænderne”, siger Hassan Badran til SønderborgNYT. For ham er det vigtigt at følge myndighedernes anvisninger.

“Hvis vi får lov til åbne igen, så skal vi huske, at det ikke er ensbetydende med, at Corona-pandemien er slut”.

Du kan se billeder af al den ‘Corona-sikkerhed’, der er i City Fitness, her på linket.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...