Hassan Badran gør hele tiden City Fitness bedre

9. juli 2021 Erhverv

Hassan Badran fra City Fitness på Linde Allé glæder sig over, der igen er liv i hans City Fitness, der som mange andre steder var lukket ned en tid på grund af Corona. Under nedlukningen prøvede han ihærdigt på at åbne mulighed for, at stedets brugere kunne træne. For eksempel blev der flyttet træningsudstyr udenfor og der blev også tilbudt online-spinning, hvor brugerne kunne låne en spinningcykel med hjem fra fitnesscentret.

Hassan Badran har haft City Fitness i 15 år og han arbejder hele tiden på at gøre stedet endnu bedre for sine brugere, så de bliver ved med at komme i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man har trænet, kan man godt føle sig lidt sulten, så vi har lige åbnet en salatbar, hvor brugerne kan forsyne sig. De kan enten sætte sig i vores café-område eller tage salaten med hjem”, siger Hassan Badran til SønderborgNYT.

City Fitness har brugere, der får deres behov for motion dækket ind – og der også dem, der trimmer kroppen op til badesæsonen.

“Vi har desuden flere af de bodybuildere, som deltager i konkurrencer, hvor målet er at have den helt perfekte krop”, siger Hassan Badran.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sæsonen kommer der dagligt mellem 300 og 350 mennesker og træner i City Fitness.

I sommertiden lidt færre.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk