Hvad skal hotellet hedde?

5. september 2018 Erhverv

Det er ingen nyhed at hotelkæden Comwell forlader Sønderborg pr. 1.januar. Dermed er det farvel til Comwell Hotel Sønderborg. Men det er bestemt ikke farvel til et hotel i de samme bygninger

Det går ellers stadig rygter i byen om, at hotellet lukker, men hoteldirektør Helle Miang kan forsikre alle om, at hun også er hoteldirektør i samme bygning efter nytår.

“Det er rigtigt at Comwell ikke har fornyet deres leje af bygningerne”, siger hoteldirektør Helle Miang.

“Men alt personalet er genansat af Difko, der ejer bygningerne. Og det betyder selvfølgelig, at hotellet fortsætter, så der er også hotel fra 1. januar”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hotellet skal selvfølgelig skifte navn, så nu har Helle Miang og Difko startet en navnekonkurrence for at finde det bedste navn til byens indtil videre største hotel, skriver Difko i en pressemeddelelse.

Konkurrencen kører nu på facebook – man skal bare søge på ‘Hvad skal hotellet hedde’.

Deltager kan, kan man så indtil den 12. september komme med navneforslag og så vil dommerkomiteen kåre en vinder.

Dommerkomiteen består af: Helle Miang, Ole Thisted, Difko, Leif Maibom og Jeanne Boel Sønderborg Sommer Revy og entertainer Thomas Eje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt alle deltagere bliver der trukket lod om 2 X 5 revybilletter med menu til revysæsonen 2019.

“Vi stiller os naturligvis gerne til rådighed med billetter til vinderne og med at vælge navne, siger Leif Maibom. – Det er vigtig for vore mange udenbys revykunder, at vi har et velfungerende hotel som nabo til Sønderborg Teater.  Vi har nu arbejdet meget tæt sammen med hotellet i mere end 30 år, det ser vi frem til at fortsætte til gavn og glæde for vore revygæster og for byen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...