Haveforeningen Sundmark fejrer Halloween

14. oktober 2021 Samfund

Lørdag den 30. oktober skal der mod til, når man kommer ind på Haveforeningen Sundsmarks område – for alt skal være fyldt med gys og uhyggelige oplevelser.

Det siger haveforeningens gyser-gruppe, som er i fuld gang med at sætte scenen til Halloween-fejringen.

“Tanken er, at børn og voksne fra kolonihaverne kommer udklædte til fælleshuset. Enten som spøgelser eller ved at gå all-in”, siger Nicole Iversen til SønderborgNYT. Til forbredelserne får hun hjælp fra Lisbeth og Birgitte.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sundsmarkhaverne gøres der meget ud af det sociale – og arrangementer som Halloween er også for børn, voksne og for ældre.

“Vi har mange traditioner, som samler kolonisterne”, siger gyser-gruppen.

Til Halloween tager deltagerne uhyggelig mad med i fælleshuset, hvor en dommergruppe kårer den mest uhyggelige ret.

“Vi skal også finde den, som er klædt mest uhyggeligt ud, så det gælder om at give den gas, hvis man gerne vil vinde”, siger Nicole Iversen.

Og selvfølgelig er der en tur rundt og kigge på haver – så der kan findes en, som skal have titlen: Bedste Halloweenhave, den mest gyselige.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...