Heidi’s Bier Bar åbner dørene torsdag klokken 18

1. september 2020 Erhverv

På torsdag klokken 18 slår Heidi’s Bier Bar dørene op og gæsterne bliver mødt af et veloplagt personalet, der har være hjemsendt siden marts, hvor Coronaen lukkede Danmark ned.

“De alle glæder sig vildt meget til at komme i gang igen – og det kommer vi torsdag fra klokken 18”, siger bestyrer Henrik Danekilde til SønderborgNYT. Han tilføjer, at der selvfølgelig vil være nogle restriktioner.

“Coronareglerne siger, der ikke må danses, så vi har sat borde og bænke på dansegulvet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdage, fredage og lørdage kan man kigge indenfor i Heidi’s Bier Bar fra klokken og frem til 23.

“Vi lukker klokken 02 – og vil man feste frem til lukketid, så skal man komme inden klokken 23”, siger Henrik Danekilde.

Coronareglerne siger, at der ikke må lukkes nye ind efter klokken 23 – og derfor får alle gæster, der kommer i rette tid, et stempel på hånden.

“Selvfølgelig skal vi have medarbejdere ved døren, som tjekker stempler og hele tiden holder øje med, hvor mange gæster, der er inde i lokalet”, siger bestyreren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har bemærket, at der er en del, der allerede ved fra Facebook, at Heidi’s Bier Bar åbner.

“En hel del har allerede bestilt bord, så de er sikre på at blive en del festen”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...