Heksehygge ved Mølleparken Plejecenter

20. juni 2013 Kultur

Torsdag aften blev heksen fra Mølleparken Plejecenter sendt afsted mod Bloksbjerg, så hun slipper for at flyve i kø på søndag, når de fleste andre hekse drager mod syd, når mørket falder på.

Og Skt. Hans blev fejret efter alle kunstens regler med grillede pølser, bål med heks og selvfølgelig en båltale.

Allerede ved velkomsten fik plejecenterleder takket de mange mennesker, der har givet den en ekstra skalle, så arrangementet i det hele kunne holdes.

– Jeg vil gerne sige tak til frivillige, pårørende, ansatte og andre, der har hjulpet, siger Marianne Krarup, inden der blev taget fat på en sang, der skulle synges, inden der kunne spises ringriderpølser med kartoffelsalat.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at der kunne gives en vis garanti for, at musikken landede rigtigt i ørerne på de ældre, så var det levende musikere, der bød på en række af nyere og ældgamle hits. De ældste melodier sørgede en lirekassemand for.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...