Heksehygge ved Mølleparken Plejecenter

20. juni 2013 Kultur

Torsdag aften blev heksen fra Mølleparken Plejecenter sendt afsted mod Bloksbjerg, så hun slipper for at flyve i kø på søndag, når de fleste andre hekse drager mod syd, når mørket falder på.

Og Skt. Hans blev fejret efter alle kunstens regler med grillede pølser, bål med heks og selvfølgelig en båltale.

Allerede ved velkomsten fik plejecenterleder takket de mange mennesker, der har givet den en ekstra skalle, så arrangementet i det hele kunne holdes.

– Jeg vil gerne sige tak til frivillige, pårørende, ansatte og andre, der har hjulpet, siger Marianne Krarup, inden der blev taget fat på en sang, der skulle synges, inden der kunne spises ringriderpølser med kartoffelsalat.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at der kunne gives en vis garanti for, at musikken landede rigtigt i ørerne på de ældre, så var det levende musikere, der bød på en række af nyere og ældgamle hits. De ældste melodier sørgede en lirekassemand for.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...