Heksehygge ved Mølleparken Plejecenter

20. juni 2013 Kultur

Torsdag aften blev heksen fra Mølleparken Plejecenter sendt afsted mod Bloksbjerg, så hun slipper for at flyve i kø på søndag, når de fleste andre hekse drager mod syd, når mørket falder på.

Og Skt. Hans blev fejret efter alle kunstens regler med grillede pølser, bål med heks og selvfølgelig en båltale.

Allerede ved velkomsten fik plejecenterleder takket de mange mennesker, der har givet den en ekstra skalle, så arrangementet i det hele kunne holdes.

– Jeg vil gerne sige tak til frivillige, pårørende, ansatte og andre, der har hjulpet, siger Marianne Krarup, inden der blev taget fat på en sang, der skulle synges, inden der kunne spises ringriderpølser med kartoffelsalat.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at der kunne gives en vis garanti for, at musikken landede rigtigt i ørerne på de ældre, så var det levende musikere, der bød på en række af nyere og ældgamle hits. De ældste melodier sørgede en lirekassemand for.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...