Hele 98 strikkeglade kvinder lyttede til Kirsten Jørgensen fra Nuxknitdesign

27. september 2022 Kultur
Strikke-kvinder i Sønderborghus
Strikke-kvinder i Sønderborghus

Hele 98 strikkeglade kvinder var mandag aften troppet op i Sønderborghus for at høre Kirsten Jørgensen fra Nuxknitdesign, der fortalte om sine designs, og de fik mulighed for at prøvestrikke mønstret til taskerne og kunne også købe et strikkekit med hjem.

Det er foreningen Garn uden Grænser, som stod for arrangementet.

“Foreningen blev dannet marts måned og vi har allerede 131 medlemmer og jeg må indrømme, at det overrasker mig, at der er så mange”, siger initiativtageren til foreningen, Aase Henriksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aase Henriksen havde heller ikke forestillet sig, der ville komme 98 kvinder til mandagens strikkearrangement.

“En del af dem er ikke medlemmer i vores forening, så noget tyder på, at rigtigt mange kvinder strikker og har brug for at komme ud og hente inspiration og også møde andre, som de kan dele strikkeriet med”, siger Aase Henriksen til SønderborgNYT.

Du kan finde Garn uden Grænsers arrangementer på foreningens Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...