Hele otte indbrud i weekenden

8. februar 2016 112

8 indbrud i villaer er det ifølge politiets døgnrapport blev et til i weekenden.politi 1

På Sønderløkke i V. Sottrup blev et vindue brudt op fredag kl. 18:40. Tyven kom ind og var kortvarigt i soveværelset, før han tilsyneladende opdagede, at der var nogen hjemme, siger politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyven stak af uden at få noget med sig.

På Solvangen i V. Sottrup blev et køkkenvindue brudt op i tidsrummet mellem kl. 16:30 og 19. Her blev der stjålet to bærbare PC´er, en Playstation 4 et herre- og et damearmbåndsur.

Flere indbrud i Ulkebøl

På Søvang i Ulkebøl blev en rude knust lørdag aften. Her blev der stjålet en designerlampe, en PK22 stol og nogle Kaj Bojesen træfigurer. Tyven løb med tingene, selvom alarmen hylede.

På Damager blev der i løbet af dagen lørdag brudt ind. Også her gik alarmen, men tyven rev den ud af væggen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Før indbruddet havde tyven også ødelagt lyscensorerne, så han ikke skulle blive opdaget. Udbyttet for den gennemtænkte indsats blev en mobiltelefon.

På Vestervang blev der mellem lørdag og søndag smidt en blomsterkrukke gennem et vindue. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget. I en villa på Påkjær i Ulkebøl blev det også ved forsøget, da tyven ikke kunne få brudt et vindue op.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Søgræsvej kom tyven ind gennem hoveddøren lørdag mellem kl. 6:30 og 13:30. Her blev der stjålet en bærbar PC og et videokamera. Her havde der tidligere været indbrud og formentlig derfor, var døren nem at bryde op.

På Damengen i Ulkebøl blev skabe og skuffer gennemrodet natten mellem søndag og mandag. Naboen der passer huset kunne konstatere at bilnøglen og bilen der passer til var blevet stjålet.

Der er tale om en sort Ford C-Max årgang 2006. Bilen har registreringsnummer UR 93 314.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens borgerrådgiver er klar til at hjælpe

22. juni 2021 Samfund

Den nye borgerrådgiver i Sønderborg Kommune, Maria Eline Bonefeld, er klar til at tage imod henvendelser fra borgere. Hun træffes på sit kontor på Rådhuset. Kontakt hende på mail eller telefon for en aftale. Borgerrådgiverens opgave er blandt andet at hjælpe borgere og virksomheder med at forstå afgørelser fra kommunen, finde vej i den kommunale […]

Læs mere...