Helen Dalvig efterlyser tre unge som hjalp hende da hun faldt

1. marts 2021 Samfund

Helen Dalvig fra Sønderborg håber på, at hun kan finde frem til tre unge mennesker, der søndag 21. februar hjalp hende, efter hun faldt uheldigt på Voldgade og brækkede sin hofte.

“Det var utroligt godt vejr, og jeg havde været nede i mit galleri og male. Jeg var lidt hurtig i vendingen, og så faldt jeg over en fortorvssten. Det gjorde ondt, og jeg råbte og skreg”, siger Helen Dalvig til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det varede ikke længe, før tre unge mennesker kom hende til undsætning. Men lige så hurtigt, de var kommet hende til hjælp, lige så hurtigt blev hun kørt væk i ambulancen uden at få sagt tak.

I et Facebookopslag, der i skrivende stund er blevet delt 600 gange, efterlyser hun de tre unge mennesker, der hjalp hende.

Hun har nemlig en gave til hver af dem.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...