Helene Beyer Larsen er klar til endnu en sæson i Universe

14. januar 2022 Erhverv
Helene Beyer Larsen og Amanda Phiri. Foto: Universe
Helene Beyer Larsen og Amanda Phiri. Foto: Universe

Endnu engang er oplevelsesparken på Nordals på jagt efter et stort antal sæsonansatte til den nye sæson 2022. I år er antallet rekordstort, og der skal bruges i alt 150 medarbejdere. Heraf er ca. 40 procent genansættelser, som Helene Beyer Larsen, der søger job i Universe Science Park for femte gang.

”Jeg søger jobbet i Universe igen i år, fordi det passer ind i mine studieplaner, og det er et godt job med ordnede forhold og en ret god løn. Det er altid en fed fornemmelse at give gæsterne en god oplevelse og en fin dag i parken. Stemningen i Universe er super god og der er plads til forskelligheder. Selvom vi tit har travlt, så der også tid til at være social. Hvis det passer ind i mit liv, søger jeg også gerne igen for femte gang”, siger Helene Beyer Larsen, tidligere og kommende sæsonansat i Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helene Beyer Larsen og Amanda Phiri er ikke de eneste, der  igen ansøger om en sæsonstilling i Universe. Det gør mange af de sæsonansatte fra sæson 2021. For nogle er det første gang, mens det for andre er helt op til 12. gang, de genansøger om jobbet.

Parken har første åbningsdag lørdag den 9. april kl. 10, og der skal rigtig mange af de helt nye og de rutinerede sæsonansatte være klar til at modtage de første gæster. I 2015 var der 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 150 sæsonmedarbejdere, der søges til denne sæson. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk. Alle, der er interesseret i et job i Universe, kan ansøge nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er vildt glade for alle dem, der genansøger til sæsonjob i Universe. Vi ved, at det er det fede fællesskab og de dejlige gæsteoplevelser, der trækker. Vi har alligevel stadig behov for rigtig mange nye sæsonkolleger, der har lyst til at blive en del af Team Universe, opleve den positive stemning og få en masse nye venner blandt kollegerne”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe, og fortsætter:

”Parken skal være klar til sæsonstart, så derfor har vi nu åbnet op for, at man kan søge sæsonjob i Universe. Vi har gjort det let, så ansøgerne kun skal angive deres oplysninger og deres jobrådighed i ansøgningen. For mig og mine kolleger er det vigtigt, at vi passer godt på vores sæsonmedarbejdere, så vi sørger for en god oplæring, de kender deres vagtplan minimum fire uger frem, og der er altid en kollega eller områdevagt at spørge, hvis de har brug for hjælp”.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at være sæsonansat i Universe skal man være fyldt 16 år og have afsluttet 9. klasse inden den første vagt.

Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.

Der forventes, at man kan arbejde minimum fem uger i højsæsonen, skolernes sommerferie og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.

Alle indkomne ansøgninger gennemgås, og man vil blive kontaktet med henblik på eventuel deltagelse i en jobworkshop.

Ansøgningsfrist søndag den 30. januar.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk