Helge Larsen får ordet ved Lysfesten

14. august 2013 Uncategorized

Tirsdag aften ringede styregruppen bag Stafet for Livet på Ringriderpladsen i Sønderborg lørdag den 31. august og spurgte Helge Larsen fra Asserballeskov, om han vil tale ved Lysfesten under Stafet for Livet og der blev sagt: Ja.

Helge Larsen taler ved Lysfesten til Stafet for Livet.

Helge Larsen taler ved Lysfesten til Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen, der bruger sine arbejdstimer sammen med elever fra Statsskolen fortæller, at han for år tilbage har prøvet at være Lystaler ved Stafet for Livet i Sønderborg. Helge Larsen er – ligesom borgmester Aase Nyegaard – ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Sønderborg.

– Det er meget gribende at stå og tale til mennesker, der er ramt af en alvorlig sygdom og samtidig holde fokus på, at Stafet for Livet er en hyldest til livet, siger han.

Helge Larsen er medlem af Byrådet og ansat på Statsskolen – og så er han rundet af højskole, hvor alting ud på at oplive og oplyse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor stemninger og tanker kredser omkring livet.

Lys-cermonien er en rørende oplevelse, hvor stemninger og tanker kredser omkring livet.

Stafet for Livet er en hyldest til de mennesker, der kæmper imod kræft – og hyldesten skal komme fra mennesker, der ikke er ramt.

Altså er Stafet for Livet en begivenhed for alle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 COVID-19, Sønderborg

Nye åbningstider i testcentrene

18. juni 2021 COVID-19

Fra fredag aften lukkes testcentrene Broager Sparekasse Skansen, Forsamlingsgården Sundeved og Væksthuset Augustenborg ned – og fremover vil der være otte testcentre, som kan benyttes. SFS-Hallen – hverdage  9:00 – 19:00, lør: 10.00 – 18.00, søn 10.00 – 18.00 Frivillighedens Hus – hverdage 9.00 – 19.00, lør: 10.00 – 20.00, søn: 10.00 – 20.00 Nordborg […]

Læs mere...