Helge Larsen får ordet ved Lysfesten

Arkivfoto
Arkivfoto
14. august 2013 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften ringede styregruppen bag Stafet for Livet på Ringriderpladsen i Sønderborg lørdag den 31. august og spurgte Helge Larsen fra Asserballeskov, om han vil tale ved Lysfesten under Stafet for Livet og der blev sagt: Ja.

Helge Larsen, der bruger sine arbejdstimer sammen med elever fra Statsskolen fortæller, at han for år tilbage har prøvet at være Lystaler ved Stafet for Livet i Sønderborg. Helge Larsen er – ligesom borgmester Aase Nyegaard – ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er meget gribende at stå og tale til mennesker, der er ramt af en alvorlig sygdom og samtidig holde fokus på, at Stafet for Livet er en hyldest til livet, siger han.

Helge Larsen er medlem af Byrådet og ansat på Statsskolen – og så er han rundet af højskole, hvor alting ud på at oplive og oplyse.

Stafet for Livet er en hyldest til de mennesker, der kæmper imod kræft – og hyldesten skal komme fra mennesker, der ikke er ramt.

Altså er Stafet for Livet en begivenhed for alle.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...