Helle Gleerup sælger alt det Hotel Alsik og lokalområdet byder på

28. februar 2020 Erhverv

Helle Kristine Gleerup er Hotel Alsiks salgsdirektør og det er hendes opgave at tiltrække nye gæster, virksomheder, events, konferencer, rejsebureauer og kongresser til det nye eksklusive hotel. Når Helle Gleerup er den helt rigtige til den opgave, så skyldes det blandt andet hendes hotelerfaring fra Hotel Trinity i Fredericia og fra Comwell Middelfart. Helle Gleerup har også været slotsbestyrer på Sostrup Slot og Kloster på Djursland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her på Hotel Alsik har vi fantastiske rammer til blandt andet konferencer, møder, årsmøder, spaophold, fester og meget mere”, siger Helle Gleerup og fortæller begejstret videre om brugen af lokale råvarer, den sublime akustik, værtskabet på Alsik og de mange autentiske aktiviteter, der er mulighed for i Sønderborg og på Alsik.

“Når man holder møder eller konferencer på Hotel Alsik, så kan der krydres med eksempelvis Segway-ture i Skanserne, teambuilding i historiecentret på Dybbøl Skanse, man kan besøge Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot eller komme på guidet byvandring og meget mere”, siger Helle Gleerup.

“Selvfølgelig er Alsik Spa & Wellness også en unik mulighed – ligesom det er muligt at starte en mødedag med Sky High-yoga eller mindfulness på Point of View. Det er en fantastisk start på en mødedag”.

Helle Gleerup sidder ikke bare i Hotel Alsik og venter på, der er nogen, der ringer for at høre om hotellet.

“Mine kollega og jeg tager rundt på blandt andet møde- og eventmesser, vi er i diverse netværk og fortæller, at vi eksisterer. Jeg har været flere steder her i landet og jeg har været i Tyskland, Sverige og Norge.

Viser også rundt i hotellet

Helle Gleerup viser også gæster rundt i Hotel Alsik og oplever gang på gang, at gæsterne falder for akustikken, kvaliteten og beliggenheden og hun husker altid at fortælle, at hotellet er 76 procent CO2-neutralt.

“I kælderen er der masser af teknik, som holder Hotel Alsik kørende og det er der mange teknisk interesserede, der gerne vil se”, siger hun. Udsigten fra Point of View trækker endnu flere.

“Omkring 40.000 mennesker har været deroppe og nyde udsigten”, siger Helle Gleerup.

Helle Gleerup er allerede begyndt at glæde sig til maj måned, hvor der kommer et større ryk-ind med mødebookere når Planner Days kommer til Sønderborg.

“Det er fantastisk de kommer til Sønderborg og mine kollegaer og jeg glæder os rigtigt meget til at fortælle dem, hvad Hotel Alsik og lokalområdet har at byde på. Og personligt ser jeg frem at inspirere til at skabe værdifulde møder og de bedste rammer når mennesker mødes”, siger Helle Gleerup.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk